Jeunesse

Jeunesse is een huidverzorgingsmerk uit Israël. Alle producten zijn volledig dierproefvrij en zijn GMP gecertificeerd. De basis van het merk zijn de heilzame ingrediënten uit de Dode Zee, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten en plantenolieën. Alle producten van Jeunesse worden gekenmerkt door de milde samenstelling, de aansprekende, zachte geur en de luchtige textuur.

Jeunesse maakt als één van de weinigen gebruik van vacuümmixers, waardoor de crèmes een zeer prettige luchtigheid krijgen en niet zwaar op de huid voelen.

De modder uit de Dode Zee wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzaamheid. Gelegen op het diepste punt ter wereld, bevat de Dode Zee 21 soorten mineralen, waarvan er zelfs 12 in geen enkele andere zee gevonden worden.

Jeunesse bestaat uit verschillende lijnen:

Spa Lijn, deze lijn is ontwikkeld voor de jongere huid en bevat tevens anti-acne producten.

Anti-Aging Lijn, in deze lijn met 8% -10% actieve werkstoffen vindt u passende producten voor ieder huidtype. De producten houden de huid in perfecte conditie en vertragen de vorming van tekenen van huidveroudering.

Total Effect Lijn, in deze lijn vindt u specifieke huidverbeteringsproducten voor de huid met tekenen van veroudering. Het percentage actieve werkstoffen in deze producten ligt maar liefst rond de 18%.

Dermo Cosmetics Lijn,  deze lijn is gebaseerd op plantaardige stamceltechnologie. Dit product bevat geen parabenen dus is ideaal voor de zeer gevoelige huid. De actieve werkstoffen worden gewonnen uit een zeldzame Zwitserse appel.

Giazurro Heren Lijn, deze lijn  bevat een hoge concentratie aan Dode Zee mineralen en beschermt de huid voor invloeden van buitenaf.